Scootmobiel

Airwheel S8 zelf balancerende scooter

Airwheel S8 zelf balancerende scooter

Beoordelingen (0)

Informatie

De Airwheel S8 zelf balancerende scooter is een uniek elektrisch aangedreven zelf balancerend eenpersoons vervoermiddel, ook wel een hoverboard genoemd. Het verschil is echter dat deze een zadel heeft. Terwijl je op de Airwheel S8 rijdt, voel je bijna geen hobbels en hij is heel wendbaar. De Airwheel S8 heeft geen stuur, daardoor is hij zowel buiten als binnen bruikbaar.

Aangezien je stuurt met je bovenlichaam, is het belangrijk dat de spieren in je bovenlichaam sterk genoeg zijn. Voor aanschaf is het goed om met je fysiotherapeut of ergotherapeut te overleggen of dit iets voor jou is. En vooral ook of het veilig genoeg is voor jou om op deze balans scooter te rijden. Denk ook aan het op- en afstappen. Ook is het raadzaam om te denken aan beschermende kleding en/of een helm

 

Specificaties

Gewicht 16 kg

Maximale belasting 100 kg

Maximale snelheid 17 km/u

Dit zelf balancerende vervoermiddel werd ingezonden door Anne, als onderdeel van de Scouters 1000ste hulpmiddel wedstrijd. Zelf rijdt hij sinds december 2020 op deze unieke hoverboard.

 

 

De Airwheel S8 is verkrijgbaar bij Airwheel. En kost € 350 plus verzendkosten

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Airwheel S8 zelf balancerende scooter? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp