Scootmobiel

Driewiel elektrische scooter Freeliner

Driewiel elektrische scooter Freeliner

4.5
Beoordelingen (8)

Informatie

De Freeliner is een driewielige elektrische scooter die speciaal is toegerust voor mensen met een lichamelijk beperking. De scooter heeft vering en een stabilisator waardoor het aangenaam en comfortabel rijden is op alle soorten wegdek. Vooraf stel je de door jou gewenste rijsnelheden in via de computer midden op het stuur. Tijdens het rijden bedien je de Freeliner mechanisch door met je duim op een knop te duwen.

De maximale snelheid en ook de actieradius (hoe ver je komt) is afhankelijk van de uitvoering van je Freeliner e-Bikeboard. Met een speciale elektromotor kan je met gemak 30 km p/u; met twee speciale accu’s haal je wel 150 km. Bespreek je voorkeuren met de dealer en maak een proefritje om te zien wat jij prettig vindt. Als de Freeliner buiten staat, kunnen anderen de accu’s overigens niet meenemen, want je zet ze vast met een sleutel. Er gaat ook nog een speciale klittenband over de accu’s heen.

Op de display van de computer op het stuur stel je je eigen rijsnelheden in. Verder zie je onderweg hoe hard je rijdt en hoe vol de accu nog is. Het is waarschijnlijk wel even opletten in het begin als je niet gewend bent met een computergestuurd voertuig te rijden.

De Freeliner wordt ook wel een trike genoemd.

Specificaties

De Freeliner van e-Bikeboard is gemaakt van aluminium en heeft een draagvermogen van 150 kg. Hij heeft 3 luchtbanden, een verstelbaar stuur, zitting en voetsteunen. Jij bepaalt zelf hoe alles wordt afgesteld. De speciale stabilisator bij de achterwielen maakt de scooter stabiel en beweeglijk en wendbaar tegelijk. Je rijdt soepel zonder dat je het gevoel hebt om te vallen. De Freeliner heeft 3 schijfremmen; 2 hydraulische om mee te remmen, een mechanische om makkelijk te parkeren.

De Freeliner kan worden uitgerust met een zadel of een draaibare stoel met armleuningen, zodat je makkelijk op de scooter kan plaatsnemen. Achterop kan naar wens een krat worden geplaatst, waarop je rollator bijvoorbeeld mee kan. Een karretje laten maken om aan de scooter te hangen, is ook een optie. Doordat de Freeliner inklapbaar is, kan hij makkelijk mee in de auto en op reis.

De Freeliner is te koop vanaf € 4.700,-.

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewiel elektrische scooter Freeliner? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp