Scootmobiel

Opvouwbare scootmobiel ATTO van Moving Life

Opvouwbare scootmobiel ATTO van Moving Life

4.4
Beoordelingen (2)

Informatie

De opvouwbare scootmobiel ATTO van Moving Life is een compacte scootmobiel die je kan inklappen tot het formaat van een rolkoffer, waardoor je hem goed kan vervoeren in bijvoorbeeld de auto.

De ontwerper van de ATTO, Nino Ransenberg, is een Israëlische man die zelf al jarenlang scootmobielen gebruikt vanwege beperkingen als gevolg van polio. Hij baalde van het gebrek aan transporteerbaarheid en het slechte imago dat gekoppeld is aan de bestaande scootmobielen, en besloot een scootmobiel te maken die dit tegenging. Dit werd de ATTO. 

 

 

Specificaties

De scootmobiel kan je delen in 2 helften, waardoor je de scootmobiel nog beter kan vervoeren.

Met de ATTO kan je maximaal 6 km/u rijden. Als je wil, kan je een snelheidsbegrenzer instellen, dit doe je door op de – of + toets te drukken. Op het display staat hoe hard je dan maximaal rijdt.

De accu is op te laden in 4 uur, waarna je er 16 km mee kan rijden. Je kan de ATTO gebruiken als je minder dan 100 kg weegt.

Je kan het stuur zetten naar jou wens. Je kan namelijk de hoogte van de stuurstang, de hoek van de stuurstang en de hoek van het stuur zelf instellen. Je kan de stoelhoogte verstellen in 3 vaste hoogtes tussen 560 mm en 610 mm vanaf de grond.

Uitgeklapt is de scootmobiel 90 cm hoog, 120 cm lang en 56 cm breed, ingeklapt is de scootmobiel 72 cm hoog, 39 cm lang en 42 cm breed. Het voorste deel van de ATTO weegt 12 kg en het achterste deel 16,2 kg, in totaal dus 28,2 kg. De accu weegt 1,85 kg.

De opvouwbare scootmobiel Atto van Moving Life kost ongeveer € 3.250,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Opvouwbare scootmobiel ATTO van Moving Life? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp