Scootmobiel

Scootmobiel Revatak Solo 3 (voorheen Revatak TS120)

Scootmobiel Revatak Solo 3 (voorheen Revatak TS120)

4.5
Beoordelingen (1)

Informatie

Scootmobiel Revatak Solo 3 is uitgerust met het INDEGO torsi veersysteem. Dat is aangenaam bij rugklachten, want je rijdt soepel over een hobbelig wegdek. 

 

 

Specificaties

De Revatak Solo 3 is uitgerust met cruisecontrol (druktoets), wat handig is bij bijvoorbeeld een beperkte handfunctie of vermoeidheid. De scootmobiel beschikt ook over een automatische snelheidsbegrenzer en een noodstop. Met een volle accu haal je een rijafstand van 50/70 km. De rijsnelheid wordt voor je ingesteld op de boordcomputer en bedraagt maximaal 19 km/u. Ook de snelheid waarmee je wilt optrekken en remmen wordt via de boordcomputer ingesteld. De draaicirkel van de Revatak Solo 3 is 140 cm.

De Revatak Solo 3 wordt volledig op maat afgesteld: hoek en lengte van de stuurkolom, rugleuning, armleggers, zitting et cetera. Het maximale gebruikersgewicht is 160 kg. Op de versterkte/zware uitvoering kun je met een gewicht tot 200 kg rijden. Ook de zitbreedte en -diepte kunnen aan jouw postuur worden aangepast.

De Solo 3 is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: sportief (Active), comfortabel (Comfort), en extra geveerd (Xtra). Optioneel zijn veel extra accessoires verkrijgbaar: gepolsterde armleuningen, een hoofdsteun, heupgordel, stok- of rollatorhouder, een windscherm en een regenbestendige afdekhoes, en vele andere. Je kan de scootmobiel bestellen in het zwart metallic met oranje of zilvergrijze accubak.
Tijdens het rijden zie je op de display hoe hard je gaat. Verder krijg je alle gebruikelijke informatie over de trip afstand, het totaal aantal gereden kilometers, tijd, datum en buitentemperatuur.

De Revatak Solo 3 is te koop vanaf ongeveer € 7.250,-  Prijzen kunnen per leverancier verschillen, dus vergelijk!
Hierbij geldt (net als bij de andere scootmobielen): ga ermee proefrijden en vergelijk met andere producenten.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel Revatak Solo 3 (voorheen Revatak TS120)? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp