Scootmobiel

Scootmobiel STERLING Elite² Plus van Sunrise Medical

Scootmobiel STERLING Elite² Plus van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De Sterling Elite² Plus van Sunrise Medical is een comfortabele goed geveerde driewiel scootmobiel.

Lees meer over deze robuuste scootmobiel, of vind de adresgegevens en telefoonnummer van Sunrise Medical om een afspraak voor een vrijblijvende proefrit te maken.
Rijd jij een Sterling Elite² Plus, zet dan hieronder jouw ervaring met deze scootmobiel.

Specificaties

Je kunt zonder meerprijs uit drie maximumsnelheden kiezen; 10, 12 of 15 km/u.

Je hebt een actieradius van 44 km.

Comfort

De Sterling Elite² Plus heeft een hydraulisch instelbare achtervering en een olie gedempte voorvering met schokdempers. Standaard staat deze scootmobiel op lucht gevulde banden, maar wil je nooit met een lekke band komen te staan, kun je optioneel ook kiezen voor soft massieve banden.

Zitting

De stoel geeft een goede ondersteuning door zijn voorgevormde rugleuning, die ook aan beide zijde van je onderrug steun geeft. De stoel kan 360º draaien, maakt het op- en afstappen gemakkelijk en veilig. Je kunt de hoogte van de zitting eenvoudig instellen op jouw gewenste zithoogte t.o.v. het plateau waarop je voeten rusten.

Bediening

De Sterling Elite² Plus heeft een overzichtelijk lcd-display, waarop je o.a. de snelheid, gereden kilometers en de accuvulling makkelijk af kunt lezen. Alle bedieningsknoppen zijn soft-touch knoppen, dus weinig kracht nodig. Het sturen, gasgeven en remmen is eenvoudig, er zijn veel op maat opties mogelijk. Een goede reden om voor je een keuze maakt altijd eerst een proefrit te maken.

Afmetingen

Deze scootmobiel is 139 cm lang en 65 cm breed en heeft een draaicirkel van 280cm. Het maximale gebruikersgewicht is 175 kg.

Bij het kiezen van de beste scootmobiel voor jou is het altijd goed om na te denken wat voor jou belangrijk is, waar wil je naar toe, past dit model daar, kan je deuren door en kan je de draaien maken die voor jou belangrijk zijn. Lees daarvoor ook de onafhankelijke Keuzehulp Scootmobielen.

De kleur van de Sterling Elite² Plus is matzwart. 

De basisprijs is € 4595,-. Dit kan behoorlijk oplopen als je extra accessoires kiest. Je kunt dat heel gemakkelijk zien in de prijslijst op de site van Sunrise Medical.
Ga er mee proefrijden en vergelijk met andere producenten.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel STERLING Elite² Plus van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp