Scootmobiel

Scootmobiel STERLING Elite² XS van Sunrise Medical

Scootmobiel STERLING Elite² XS van Sunrise Medical

2.3
Beoordelingen (1)

Informatie

De Sterling Elite² XS van Sunrise Medical is een comfortabele goed geveerde driewiel scootmobiel. J

Bij het kiezen van de beste scootmobiel voor jou is het altijd goed om na te denken wat voor jou belangrijk is, waar wil je naar toe, past dit model daar, kan je deuren door en kan je de draaien maken die voor jou belangrijk zijn. Lees daarvoor ook de onafhankelijke Keuzehulp Scootmobielen.

De basisprijs kan behoorlijk oplopen als je extra accessoires kiest. Je kunt dat heel gemakkelijk zien in de prijslijst op de site van Sunrise Medical.

Lees meer over deze scootmobiel, of vind de adresgegevens en telefoonnummer van Sunrise Medical om een afspraak voor een vrijblijvende proefrit te maken.

Rijd jij een Sterling Elite² XS, zet dan hieronder jouw ervaring met deze scootmobiel.

Specificaties

Je kunt zonder meerprijs uit drie maximumsnelheden kiezen; 10, 12 of 15 km/u. De actieradius is 44 km. De kleur van de Sterling Elite² XS is matzwart. 

Afmetingen

Deze scootmobiel is 139 cm lang en 67 cm breed en heeft een draaicirkel van 280cm. Het maximale gebruikersgewicht is 175 kg.

Comfort

De Sterling Elite² XS heeft een hydraulisch instelbare achtervering en een olie gedempte voorvering met schokdempers. Standaard staat deze scootmobiel op lucht gevulde banden, maar wil je nooit met een lekke band komen te staan, dan kun je optioneel ook kiezen voor soft massieve banden.

Zitting

De stoel geeft een goede ondersteuning door zijn voorgevormde rugleuning, die ook aan beide zijde van je rug steun geeft. De stoel kan 360º draaien, maakt het op- en afstappen gemakkelijk en veilig. Je kunt de hoogte van de zitting eenvoudig instellen op jouw gewenste zithoogte t.o.v. het plateau waarop je voeten rusten. Dit in combinatie met een verstelbare stuurkolom maakt dat jij de beste zit kunt afstemmen op jouw lichaamsbouw.

Bediening

De Sterling Elite² XS heeft een overzichtelijk lcd-display, waarop je o.a. de snelheid, gereden kilometers en de accuvulling makkelijk af kunt lezen. Het sturen, gasgeven en remmen is eenvoudig. Standaard wordt de Sterling Elite² XS geleverd met wig-wag bedieningshendels, remmen en gasgeven doe je middels de hand/duim bediening.

Er zijn veel op maat opties mogelijk. Een goede reden om voor je een keuze maakt altijd eerst een proefrit te maken.

Zowel bij Welzorg als Scootplaza ligt de prijs rond de € 4000,-  Bedenk dat veel opties de prijs stevig opdrijven.
Ga met dit produkt proefrijden en vergelijk.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel STERLING Elite² XS van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp