Step

Elektrische step Cruise eMove Company

Elektrische step Cruise eMove Company

4.1
Testvideo Beoordelingen (2)

Informatie

Met de elektrische step Cruise van eMove Company je kan ‘cruisen’ door de stad. JWil je door ruigere gebieden rijden met je step, zoals door een bos? De elektrische step Cross is geschikt voor bijvoorbeeld natuurgebieden. Met de Fat Max kan je door nog ruigere gebieden rijden dan met de Cross.

 

Specificaties

 De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat je lange afstanden kan afleggen in korte tijd. Met elektrische aandrijving kan je een snelheid behalen tot 25 km/u. Je kan ook zonder de elektrische aandrijving steppen. 

De step is verkrijgbaar met verschillende accu’s. Voor de 9.6AH accu betaal je € 1.150,-. Hiermee kan je 30 km rijden met een volle accu. De step met een 11.6AH accu kan je kopen voor € 1.210,- en hiermee rij je 40 km met een volle accu. 

Het totale gewicht van de elektrische step is 15 kg en het frame is gemaakt van aluminium. Je kan de accu opladen in 4 tot 5 uur.

Meer informatie over de elektrische steppen vind je op de website van eMove-Company.

Je kan de elektrische step Cruise kopen vanaf € 1.150,- excl. btw.

De 13.6AH accu kan je kopen voor €1.260,- , hiermee kan je 50 km rijden met een volle accu. Alle prijzen zijn excl. btw.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 30 november 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische step Cruise eMove Company? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Elektrische step Cruise Emove Company

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Met de elektrische step Cruise van eMove Company zou je in korte tijd en op een makkelijke en leuke manier lange afstanden kunnen afleggen. Is dit echt zo? Anne-Wil testte de elektrische step. Hoe werkt de step, en wanneer is de step handig? Ze vertelt je er alles over in deze testvideo en testrapportage.

Beoordeling 4.8

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 13 september 2018 door Scouters