Stretcher

Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith

Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith

Beoordelingen (0)

Informatie

De Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith is een (karper-)vissers bedstoel/stretcher die je op kunt vouwen en gemakkelijk meenemen. Ga je kamperen of uit logeren en is een luchtbed of gewone stretcher geen optie? Dan is dit meeneem bed misschien iets voor jou.

Marijke Henkemans heeft ons de tip gegeven voor dit kampeer- en logeerbed. Zij was de inzender van het duizendste product en heeft het Scouters verrassingspakket gewonnen. Gefeliciteerd Marijke!

Specificaties

Eigenschappen van de Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith

Het bed is een extra hoge, robuuste stretcher. Hij is gemaakt van aluminium, heeft een dik isolerend matras en zes individueel verstelbare poten. Het hoofdeind van de stretcher kan in verschillende standen omhoog gezet worden. Het bed is erg makkelijk op te zetten en daarvoor heb je niet veel spierkracht nodig.

Gewicht en afmeting van de Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith

Het bed weegt 10 kg en meet uitgeklapt 210 x 90 x 50 cm (opgevouwen 90 x 25 x 89 cm). Het is bedoeld voor één persoon tot maximaal 130 kg.

Het bed heeft twee zakjes met ritsen aan de zijkant, voor bijvoorbeeld een telefoon of zaklamp. Als dat nodig is kun je een lift onder de stretcher rijden. Bekijk ook wat er nog meer mogelijk is, zoals meer poten, dikkere matrassen en stretchers met slaapzakken die aan het bed geritst kunnen worden.

De Hustler X-High bedchair/stretcher is te koop bij verschillende ondernemingen. De Hustler X-High kost ongeveer € 200,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Hustler X-high bedchair/stretcher van Faith? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling