Handbewogen sportrolstoel

Sportrolstoel Exello

Sportrolstoel Exello

3.8
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

De sportrolstoel van Exello Revalidatietechniek is een rolstoel speciaal gemaakt om in te sporten: wendbaar, licht en stabiel.

Specificaties

De sportrolstoel wordt altijd volledig op maat gemaakt bij Exello Revalidatietechniek, zodat die past bij jouw sport maar ook bij jouw lichaam en mogelijkheden. Meer informatie en offertes opvragen kan via de website van Exello Revalidatietechniek.

Eric testte de sportrolstoel voor Scouters als speler van zijn rolstoelhandbalvereniging. Je kunt een sportrolstoel vaak bij het WMO-loket van jouw gemeente aanvragen. Als jij in aanmerking komt voor een sportrolstoel, dan krijg je vaak een vast bedrag dat je zelf aan een sportrolstoel kunt besteden.

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Sportrolstoel Exello? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Sportrolstoel Exello

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Eric speelt bij de rolstoelhandbalclub Quintus en daarvoor gebruikt hij de rolstoel van Exello. Een op maat gemaakte sportrolstoel. Hoe bevalt de rolstoel, wat zijn de voor- en nadelen? Hij vertelt erover in de testvideo en deelt de testresultaten in de onderstaande testrapportage.

Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Eric van Heuveln

Getest op 25 juni 2017 door Eric van Heuveln