Handbewogen sportrolstoel

Sportrolstoel OffCarr Alley Hoop

Sportrolstoel OffCarr Alley Hoop

Beoordelingen (0)

Informatie

De sportrolstoel OffCarr Alley Hoop van RevProdukten is ontworpen voor volwassen en jonge atleten die beginnen met basketballen. Nieuwe spelers moeten de juiste hoogte en hoek van de stoel vinden.

Ook is het belangrijk dat de perfecte balans gezocht kan worden. Daarom heeft deze sportrolstoel standaard verstellingen. Zo kun je tijdens het trainen je eigen meest ideale afstemming zoeken.

Specificaties

Volledig instelbaar

In tegenstelling tot de meeste andere sportrolstoelen is de Alley Hoop eenvoudig en volledig instelbaar, zodat iedereen zijn perfecte set-up en balans kan vinden. Dit kan ook handig zijn voor gebruik binnen een sportclub, of als uitleen sportrolstoel.

De Alley Hoop is voor de beginnende basketballer. RevProkten heeft diverse andere modellen voor de meer ervaren basketballer. Wil je de hele serie zien, kijk dan op de site van RevProdukten

De Alley Hoop is verkrijgbaar vanaf € 2.990,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Sportrolstoel OffCarr Alley Hoop? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling