Lezen

Boekenhouder ThumbThing

Boekenhouder ThumbThing

5
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

Het ThumbThing is een duimpje dat je helpt je boek vast te houden. Handig als je bijvoorbeeld één hand kan gebruiken of niet genoeg grip hebt om je boek met één duim open te houden. Het werkt heel simpel: je steekt je duim in het ThumbThing en je kan gaan lezen. De beide vleugels houden de bladzijden open en maken je het lezen makkelijk.

Specificaties

Je kunt het ThumbThing kopen in 4 verschillende maten, voor alle verschillende grootte duimen: S, M, L en XL. Je weet wat jouw maat is aan de hand van de instructiefoto die je hier links ziet.

maat mm hxb
S 14 x 18
M 14 x 20
L 18 x 22
XL 20 x 24

Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 3,50.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Boekenhouder ThumbThing? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Boekenhouder ThumbThing

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Het ThumbThing is een duimpje dat je helpt je boek vast te houden. Handig als je bijvoorbeeld één hand kan gebruiken of niet genoeg grip of kracht hebt om je boek met één duim open te houden. Hoe werkt het? Je steekt je duim in het ThumbThing en de beide vleugels houden de bladzijden voor je open.

Beoordeling 5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Marcelle Strijdhorst

Getest op 20 juli 2018 door Marcelle Strijdhorst