Uitgaan

Ongehinderd app

Ongehinderd app voor check van jouw eigen buurt op toegankelijkheid

Beoordelingen (0)

Informatie

Welke locaties bij jou in de buurt zijn toegankelijk, ook als je een bewegingsbeperking hebt? De gratis app Ongehinderd geeft je daar inzicht in. Je ziet bijvoorbeeld welke locaties een invalidentoilet hebben en of je er met een scootmobiel of rolstoel makkelijk in en uit kan komen.

 

Specificaties

Je kan de App Ongehinderd gebruiken op zowel je iPhone als Android smartphone en iPads evenals tablets.  De App is niet bedoeld op laptops of desktop pc van Mac of Windows. Vrijwilligers testen locaties en jij kunt ook helpen om het aantal beoordelingen te vergroten. Zo willen de makers van Ongehinderd de app steeds verder landelijk uitbreiden.

Je download de App gewoon via de diverse App Stores van Apple en Google op je smartphone of tablet.
Het kost je niets, maar het is wel fijn als je helpt met de bredere inzet, door b.v. ontbrekende gegevens, die je constateert waar mogelijk aan te vullen en/of door te geven....

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Ongehinderd app? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling