Scouters scout, test en filmt nieuwe hulpmiddelen op Support, doe je mee?

Scouters scout, test en filmt nieuwe hulpmiddelen op Support, doe je mee?

Scouters scout, test en filmt nieuwe hulpmiddelen op Support, doe je mee?

Het vrijwilligers team van Scouters is dit jaar actief op Support. Eindelijk kunnen we weer live hulpmiddelen scouten op de beurs. Kom je ook naar de Jaarbeurs in Utrecht, Support opent haar poorten van 15 t/m 18 juni. Vind jij het leuk om mee te doen aan ons Support Testival? Hoe werkt het?
 
Zie jij tijdens jouw bezoek op Support een nieuw en uniek hulpmiddel? Stuur een mail naar redactie@scouters.nl en laat weten welk hulpmiddel jij scoutte, bij welk bedrijf je dat zag en graag ook het stand nummer. En natuurlijk goed om te vermelden waarom jij dat een goed hulpmiddel vindt. Uiteraard zijn wij er die dagen ook en speuren samen met jou de beurs af.

Op 17 en 18 juni zijn we op de beurs met ons test- en film team. Wij gaan een selectie van de gescoute hulpmiddelen ter plekke testen en filmen. Mocht jij er ook op de vrijdag of zaterdag zijn, kun je ook zelf mee testen. Wij filmen je tijdens de test en nemen als dat past een kort interview af. De testfilms zetten we na Support op onze site met een beschrijving van het hulpmiddel, gewoon zoals jij dat gewend bent van Scouters. Maar natuurlijk mag jij eerst kijken hoe het er op film uitziet. We zetten het pas op de Scouters website als we jouw formele toestemming hebben.

Het Scouters vrijwilligers team is duidelijk herkenbaar door een T-shirt met Scouters logo, dus spreek ons aan als je ons ziet lopen. Laten we er met zijn allen een feestje van maken, wij hebben er zin in. Heb je vooraf vragen, of ben je leverancier en wil je ons nu al laten weten welke innovatie wij op Support gaan zien, laat het ons weten.