Social media redactie zoekt uitbreiding

Social media redactie zoekt uitbreiding

Social media redactie Scouters zoekt uitbreiding

Vind jij social media leuk? En heb je iets met hulpmiddelen en je eigen ding kunnen doen? Team Scouters is op zoek naar (vrijwillige) versterking om de socials actief te beheren. Door gebrek aan tijd in ons team zoeken we iemand die tijd en ruimte heeft om regelmatig berichten te posten op onze kanalen: Facebook, X, Instagram, LinkedIn en YouTube.

We zoeken iemand die handig is met social media, die zelf initiatief neemt, maar ook goed kan overleggen. Iemand die het leuk vindt om content te maken en daar het liefst ook ervaring mee heeft. Heb je zelf ervaring met hulpmiddelen? Dat is geweldig, maar affiniteit is ook prima.

Scouters is een platform voor mensen met en zonder beperking. We zijn een hecht en enthousiast team van betrokken vrijwilligers. Het werk kun je gewoon thuis doen, we overleggen online. We proberen elkaar één keer per jaar in real life te ontmoeten. Je hebt geen dure programma’s nodig: we werken met Canva (account aanwezig). Fijn als je daar al ervaring mee hebt.

Ben jij of ken jij iemand? Laat het weten met een reactie onder dit bericht,  mail naar redactie@scouters.nl of deel deze pagina op social media. Delen = ❤️!