Steunkousen

Steunkousen aan- en uittrekker Steve2

Steunkousen aan- en uittrekker Steve2

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de Steve2 steunkousen aan- en uittrekker kun je steunkousen aan- en uittrekken, ook als je niet bij je voeten kunt komen. De Steve2 hoort in de categorie rekjes. De Steve2 heeft wel twee specifieke kenmerken. Door het ontwerp van het rekje met een boogvormige beugel kan het een hulpmiddel zijn om de kous eenhandig aan te trekken. Het vergt zeker oefening, maar lukt soms wel.

De bijgeleverde ring maakt het gemakkelijk om de kous ook weer uit te trekken. Je doet de kous eerst om de verdikte ring waardoor je een extra element hebt om de beugel tegenaan te duwen en zo de kous uit te trekken. Bekijk het filmpje en je ziet snel wat we bedoelen.

Je moet eerst wel door een stukje slapstick heen, wel met een serieuze ondergrond. Een opmerking van de Scouters redactie; als je regelmatig iemand moet helpen een steunkous aan te trekken, doe het niet zoals je ziet in het filmpje. Voor professionals is er een praktijkrichtlijn, die zegt dat je bij het aan- en uittrekken van steunkousen gelijk of boven drukklasse 2, een hulpmiddel moet gebruiken. En dat is voor mantelzorgers natuurlijk ook beter.

De Steve+ kost  ongeveer € 90,- .

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen aan- en uittrekker Steve2? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling