Steunkousen

Steunkousen aantrekhulp Mini Max

Steunkousen aantrekhulp Mini Max

Beoordelingen (0)

Informatie

De Mini Max is een aantrekhulp voor steunkousen in de goedkopere prijsklasse. Net als met alle andere aantrekhulpen trek je eerst de Mini Max aan en daarna schuif je de steunkous eroverheen. De Mini Max is alleen geschikt voor een steunkous met open teen. Je trekt de Mini Max na het op zijn plaats brengen van de kous door de opening bij de teen. Draag ook bij dit hulpmiddel stroeve handschoenen, dat scheelt veel kracht bij het op de plaats brengen van de kous.

Advies van de leverancier is wel, dat de Mini Max niet geschikt is om lang te gebruiken, deze zou op den duur vervormen. Heb jij ervaring met de Mini Max plaats je review hieronder, natuurlijk goed te weten voor toekomstige gebruikers hoe lang deze aantrekhulp meegaat. Let daarbij vooral op de gladheid van het materiaal en de vervorming, de kous moet echt goed en zonder al te veel kracht over de hiel gebracht worden en makkelijk op zijn plaats schuiven.

Specificaties

1 maat.

Prijs per 2 stuks  rond de € 14,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen aantrekhulp Mini Max? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling