Speaker

SRS-LSR200 draadloze Bluetooth Speaker van Sony

SRS-LSR200 draadloze Bluetooth Speaker van Sony

Beoordelingen (0)

Informatie

De SRS-LSR200 draadloze Bluetooth Speaker van Sony is handig als je niet meer zo goed hoort. Je hoeft de televisie dan niet meer heel hard te zetten, fijn voor je huisgenoten en de buren.

De speaker is een hulpmiddel voor mensen met gehoorproblemen, die er gesproken tekst en muziek beter mee kunnen verstaan en horen. Er zijn drie speakers ingebouwd, hij geeft een helder geluid en helpt stemmen beter te verstaan.

De speaker werkt via bluetooth, niet via wifi. Sony’s technologie analyseert de stemmen uit het TV-geluid en versterkt deze voor meer luistergemak. Dat wil niet zeggen dat je de speaker alleen kan gebruiken op TV´s van Sony: je kan hem op alle grote merken aansluiten.

De speaker is tegelijk een eenvoudige afstandsbediening voor je TV. Ook kan je er een stereo koptelefoon op aansluiten.

Een eenvoudige installatiehandleiding zorgt ervoor dat je de speaker makkelijk zelf kan aansluiten en installeren. Het oplaadstation zet je gewoon naast je tv zodat de speaker altijd startklaar is als je tv wilt gaan kijken.

 

Specificaties

Eén keer opladen biedt tot 13 uur gebruiksduur. In drie uur is de speaker volledig opgeladen. De speaker heeft een houten draagbeugel en weegt nog geen kilo. Het bereik is ongeveer 30 meter, dus je kan hem overal in huis neerzetten. Ook in de keuken of de badkamer, want hij is spatwaterdicht.

De speaker kost circa € 165,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met SRS-LSR200 draadloze Bluetooth Speaker van Sony? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling