Pennengreep

Pennengreep driehoekige Gripper

Pennengreep driehoekige Gripper

Beoordelingen (0)

Informatie

De driehoekige Gripper ondersteunt bij schrijfproblemen of de motorische schrijfontwikkeling. Hij is geschikt voor links- en rechtshandigen. 

In het RSI-Magazine van juni 2019 staat een test van 7 verschillende soorten hulpmiddelen voor tekenen en schrijven : de driehoekige Gripper heeft een prettige greep die de spierspanning ontlast. Van zacht, licht materiaal met goede grip, gemakkelijk neer te leggen en op te pakken en goedkoop. Lichte sturing, geschikt voor gedetailleerd werk. De grip van de kleine maten is wat minder, omdat die klein zijn.

Specificaties

De driehoekige Gripper is verkrijgbaar in verschillende maten: XS voor naalden en penselen (Ø 4 mm), M voor potloden en dunne pennen (Ø 8 mm), L voor dikke pennen en vulpennen (Ø 11 mm) en XL voor krijtjes en stiften (Ø 12 mm). Ook te bestellen per 10 stuks.

De kleinste Gripper kost € 1,25, de grootste € 1,75.  Ook te bestellen per 10 stuks.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Pennengreep driehoekige Gripper? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling