Personenalarmering

Personen alarm Lifewatcher

Personen alarm Lifewatcher

Beoordelingen (0)

Informatie

De lifewatcher is een versimpelde (waterdichte) smartwatch met alarmeringsknop. Lifewatcher heeft ook een druppelvorm, die je om je nek kunt doen als hanger.

Alarmeren en gebeld worden

LifeWatcher GPS toestellen hebben een eigen nummer en kunnen bellen en gebeld worden. Bellen gaat met een Nederlandse PrePaid Simkaart, die in de telefoon of druppelvorm is ingebouwd. De Simkaart is al in het toestel geplaatst voor levering. De Simkaart heeft een vast tarief van €7,50 per 30 dagen voor:

  • De verbinding met de centrale server, om de status en positiegegevens beschikbaar te maken in de App op de telefoon van de persoon / personen die jij wil waarschuwen als je in nood bent
  • Kosten hiervan zijn inbegrepen in het vaste tarief van je Simkaart, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het datagebruik van het toestel
  • Voor dit vaste tarief kun je net zoveel bellen als gebeld worden als jij graag wil

Je kunt eenvoudig je contactpersoon / contactpersonen bereiken door 3 seconden op de knop aan de rechterkant van het LifeWatcher Senior of LifeWatcher Active horloge te drukken, of door op de SOS knop te drukken bij de LifeWatcher Button. Jouw contactpersoon wordt dan gebeld en alle hulpverleners krijgen een push melding in hun app. Je hebt direct een spreek-luisterverbinding met jouw contactpersoon.

Mobiele App voor iOS (Apple) en Android 

Om de instellingen aan te passen en de positiegegevens van jou te bekijken, kan degene(n) die jij toegang geeft tot jouw gegevens met een App automatisch met jou praten en jouw locatie zien als er een noodsituatie is.

Verbinding met zorgcentrale

Lifewatcher biedt ook de optie om met een zorgcentrale doorverbonden te worden, deze is 24 uur per dag bemand.

 

 

Specificaties

Diverse modellen en prijzen

Lifewatcher heeft een aantal modellen, de simpelste vorm is de Lifewatcher Senior dit is de goedkoopste varian. De druppelvorm is de duurste.
Op de website van Lifewatcher staat een handige Keuzehulp om binnen de Lifewatcher collectie het voor jou beste alarm horloge te vinden. 

 

Lifewatcher heeft een aantal modellen, de simpelste vorm is de Lifewatcher Senior. Deze kost rond de € 130,-. De druppelvorm is de duurste en kost € 150,-.

Op de website van Lifewatcher staat een handige Keuzehulp om binnen de Lifewatcher collectie het voor jou beste alarm horloge te vinden. 

De prepaid simkaart kost voor alle modellen € 7,50 per 30 dagen. Simkaart is eenvoudig op te laden en kan gebruikt worden voor een onbeperkt hoeveelheid gesprekken.  Bij aanschaf van de Lifewatcher krijg je € 15,- beltegoed op je Simkaart, dus de eerste 60 dagen betaal je niets.

Via dezelfde Simkaart kun je ook het vaste tarief betalen voor de optie om in nood met een zorgcentrale verbonden te kunnen worden. Deze optie kost ook € 7,50 per 30 dagen. Dus samen € 15,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Personen alarm Lifewatcher? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp