Boekenstandaard

Boekenstandaard The Book Seat (kussen)

Boekenstandaard The Book Seat (kussen)

3.3
Testvideo Beoordelingen (4)

Informatie

Deze boekenstandaard van The Book Seat kan je gebruiken om te lezen zonder je handen te gebruiken. Het zachte kussen is licht en past op iedere ondergrond.

Specificaties

De standaard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook met patronen. Je kan de The Book Seat standaard het beste voor alleen kleine en middelgrote boeken gebruiken, laten gebruikers weten.

De standaard is 30 x 29 x 24 cm en weegt 190 gram. Een boekenstandaard wordt ook wel boekensteun of leesstandaard genoemd. 

De boekenstandaard is te koop vanaf ongeveer € 40,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Boekenstandaard The Book Seat (kussen)? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Boekenstandaard

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Boekenstandaard The Book Seat

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Hands free lezen kan met The Book Seat. Werkt die goed, wat zijn voordelen en nadelen? Wendy nam de proef op de som en testte de boekenstandaard.

Beoordeling 3.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 20 april 2018 door Scouters