Loep

Elektronische handloep van Optelec

Elektronische handloep van Optelec

Beoordelingen (0)

Informatie

Of je nu onderweg of ergens in huis bent, je wilt altijd de mogelijkheid hebben om iets te kunnen lezen of bekijken. Bijvoorbeeld in de winkel of een restaurant, of om thuis de thermostaat te bekijken. 

Een elektronische handloep kan hiervoor een geschikte oplossing zijn. Deze loepen zijn draagbaar en makkelijk mee te nemen. Zet de loep op een tekst of foto. Of houd de loep met het geïntegreerde handvat ergens boven. Zowel de vergroting (traploos instelbaar) als het contrast (wit op zwart, zwart op wit, wit op geel etc.) kunnen worden aangepast.  

Bij slechtziendheid is goed contrast belangrijk om de leesbaarheid te verbeteren. Foto’s kunnen in de kleurenstand worden bekeken.  

 

 

Specificaties

De verschillende modellen elektronische handloepen hebben diverse gebruiksmogelijkheden.

 

De hulpmiddelen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Oogonderzoek aan huis is mogelijk. De  aanvraagprocedure wordt door Optelec geregeld. Met een proefplaatsing wordt bekeken of een apparaat aan de wensen voldoet. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektronische handloep van Optelec? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling