Loeplamp

PIXXO Loeplamp

PIXXO Loeplamp

Beoordelingen (0)

Informatie

Informatie over de PIXXO Loeplamp

Heb je moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Of kan je het fijne werk van je hobby’s niet meer goed zien? Dan zou de PIXXO Loeplamp handig kunnen zijn. De loeplamp heeft een stabiele voet, maar ook een tafelklem zodat ie overal stevig staat. En met de flexibele zwanenhals zet je het vergrootglas in de gewenste stand. De licht van de lamp is instelbaar in drie helderheidsniveaus, net wat je nodig hebt.  De lens van 110 mm heeft een vergroting van 200% en 400% (12 dioptrie).

Het voetstuk heeft ingebouwde telefoon- en tablethouder. Dat kan handig zijn als je meerdere dingen tegelijk wilt doen. Bijvoorbeeld de papieren krant lezen en Googelen op je tablet.

Het opladen van de loep gaat via USB. Wil je wat mobieler zijn, dan kan je de lamp aansluiten op een oplader of een powerbank. De USB kabel, USB stekker, een reinigingsdoekje en een opbergdoos krijg je er bij.

 

De PiXXO Loeplamp kost ongeveer € 60,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met PIXXO Loeplamp? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling