Afveeghulp

Afveeghulp Easywipe van Able2

Afveeghulp Easywipe van Able2

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de afveeghulp Easywipe kun je jezelf reinigen na toiletgebruik. Dat doe je door er toiletpapier of een vochtig doekje in te klemmen. Na gebruik laat je dat met een druk op de knop los in de toiletpot. Heel handig als je niet goed kunt reiken of een beperkte handfunctie hebt.

De afveeghulp is gespot door scouter Michel, als inzending voor het 1.000e product. Hij is er tevreden over, maar anderen zien ook nadelen. Want je verbruikt meer toiletpapier waardoor het risico op verstopping van de afvoer toeneemt.

Specificaties

De afveeghulp Easywipe is verkrijgbaar in twee soorten: zowel vast als opvouwbaar. Vaste zijn 38 cm lang, de opvouwbare kun je in twee delen uit elkaar schroeven en meenemen. Uit elkaar geschroefd meten ze 22 cm en ze wegen maar 227 gram omdat ze van aluminium zijn.

Opvouwbare afveeghulpen zitten in een cassette, behalve de NRS Buckingham Compact Easywipe. Alleen de vaste Easyswipe van Trade Med heeft een hoes.

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Afveeghulp Easywipe van Able2? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling