Bidet

Bidet toilet Closomat CPV-301

Bidet toilet Closomat CPV-301

Beoordelingen (0)

Informatie

Als het schoon- en droogvegen na het toilet niet meer lukt kan dit bidet toilet helpen. Esmeralde gebruikt het bidet toilet Closomat CPV-301 en tipte Scouters. Dit is een bidet toilet met douche-droogfunctie die je gewone toiletpot vervangt. Bij het doortrekken wordt je onderkant schoon gespoeld met de warmwater onderdouche. Deze komt automatisch tevoorschijn als je op de spoelknop drukt. Daarna word je onderlichaam schoon geblazen met de föhn. Je kunt de Closomat krijgen met armsteunen maar ook in combinatie met een sta-opsysteem of een tillift. Al naargelang je wensen en behoeften. Hetzelfde geldt voor de bediening. Dat kan met de hand via een omhoog en omlaag knop in de armleggers of met een pedaal op de grond.

Specificaties

Het totale spoel-föhnprogramma duurt ongeveer 4 minuten. De leverancier stelt onder andere de watertemperatuur, de hardheid van de straal in samenspraak met jou af. Zodra je op de knop drukt, wordt ook het toilet doorgespoeld. Het closetsysteem is leverbaar in verschillende maten. De sta-oplift TL-100 is geschikt tot 150 kg en heeft een vergrote toiletpot. Weeg je meer, dan kun je de XL-uitvoering nemen.

De Closomat CPV-301 is verkrijgbaar vanaf € 5.800,- , de sta-oplift TL-100 rond de € 3.500,- De combinatiecloset is onder meer te verkrijgen bij Sanmedi en via Toilet op maat.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 23 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bidet toilet Closomat CPV-301? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling