Beker tegen morsen

Drinkbeker Total Cup® van Total Innovation

Drinkbeker Total Cup® van Total Innovation

Beoordelingen (0)

Informatie

De drinkbeker met slokdosering Total Cup van Total Innovation is een mooie oplossing als je je regelmatig verslikt. De slokdosering bestaat in een uitvoering van 15 ml en een uitvoering van 20ml. Door de slokdosering weet je altijd van tevoren hoeveel vocht je in je mond krijgt. Daardoor verslik je je veel minder snel en kan het je helpen om weer zonder hulp te drinken. De Total Cup is geschikt voor vloeistoffen tot een dikte van karnemelk.

Specificaties

Welke dosering past bij jou? Dat is een lastige vraag, want dat is bij iedereen anders. Drink je graag snel en veel, dan kan de slokdosering van 20 ml een goede oplossing zijn. Bij twijfel kies je beter voor de 15 ml slokdosering.

De slokdosering wordt mogelijk gemaakt door een insert met drinkrand. Voor elke slok moet je wel de Total Cup rechtop draaien en dan weer kantelen.

De grote modulaire handvatten kun je naar jouw behoefte gebruiken en geven een stevige greep.

Met de Total Cup kan je zonder je hoofd naar achteren te buigen een slok nemen. Dus ook handig als je pijn of een bewegingsbeperking in je nek hebt. De Total Cup kan ook alleen met de drinkrand gebruikt worden.

 

Eigenschappen Total Cup

Ondersteunend

bij

Niet zelf kunnen doseren

van de slok, schrokken

en verslikproblematiek

Handvatten Twee modulaire handvatten

Naar keuze te plaatsen

Schuin geplaatst

Gewicht (gram) 166
Inhoud (ml) 200
Kan in magnetron Ja, alleen beker en handvatten
Kan in vaatwasser Ja
Hete / koude

dranken

Ja
Materiaal Helder PVC

Polycarbonaat

De Total Cup kost ongeveer € 48,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Drinkbeker Total Cup® van Total Innovation? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp