Gevormde beker

Gevormde drinkbeker CamoCup

Gevormde drinkbeker CamoCup

4.5
Beoordelingen (1)

Informatie

De gevormde drinkbeker CamoCup is primair ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met zuig-, drink- en slikproblemen. 

De CamoCup is geschikt voor kinderen om met een kleine extra ondersteuning te leren drinken. Ook bij kinderen waarbij de overgang van borstvoeding naar flesvoeding of van flesvoeding naar beker moeilijk is.

Maar ook al ben je wat ouder, dan kan deze beker handig zijn. Door de geribbelde beker heb je ook met minder kracht in je handen meer grip op de beker en glijdt de beker minder snel uit je vingers.

Door de wat ovale vorm loopt de vloeistof langzaam uit de beker en is gemakkelijker te doseren. Bovendien heeft de beker een klein gootje waardoor de vloeistof niet langs de mond naar buiten loopt. Door de schuine rand kan je drinken zonder het hoofd naar achter te hoeven buigen. Dus makkelijker voor een jong kind en ook handig als je een beperkte buiging in je nek hebt.
Je kunt gemakkelijk zien hoeveel inhoud er nog in de beker is door de grote opening en er staat een duidelijke inhoudsmaat op de CamoCup van 20-120 ml.

Specificaties

 

Eigenschappen van CamoCup  
Ondersteunend bij Zuig- drink- en slikproblemen

Vasthouden
Leren drinken

Handvatten Geen handvatten

Geribbelde beker ondersteunt grip

Gewicht (gram) 59
Inhoud (ml) 120
Kan in magnetron Ja
Kan in vaatwasser Ja
Hete / koude dranken Ja
Materiaal Kunststof

PVC polycarbonaat
Vrij van PVC, Phthalaten en Bisphenol A

 

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Gevormde drinkbeker CamoCup? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp