Gevormde beker

Gevormde drinkbeker Doidy Cup

Gevormde drinkbeker Doidy Cup

Beoordelingen (0)

Informatie

De gevormde drinkbeker Doidy Cup is een handige beker om jonge kinderen te leren drinken. Je start met weinig vloeistof in de Doidy Cup, zo raakt je kind heel snel gewend aan uit een beker met een rand drinken in plaats van zuigen door een rietje of fles met speen of tuit.

Door de scheve vorm kan je kind gemakkelijk zien wat er in de beker zit. Ook zorgt de scheve vorm en de plaats van de handvatten voor makkelijk drinken zonder het hoofd naar achteren te moeten brengen. De handvatten zijn zo geplaatst dat terugzetten van de beker ook eenvoudiger is dan met recht geplaatste handvatten. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen de Doidy Cup zelf hanteren, eerder kan ook, maar dan met hulp.

Ook kan deze drinkbeker handig zijn als je het hoofd niet gemakkelijk buigt of beperking in beweging van hand en pols hebt.

Meer informatie over de Doidy Cup vind je op de Engelse site van de producent Doidy Cup , daar kun je ook het hele assortiment bekijken.

Specificaties

Eigenschappen  van Doidy Cup

Ondersteunend

bij

Leren drinken

 

Handvatten Twee handvatten

Schuin geplaatst

Gewicht (gram) 52
Inhoud (ml) 200
Kan in magnetron Ja

Niet aanbevolen

Kan in vaatwasser Ja
Hete / koude

dranken

?
Materiaal Kunststof

PVC vrij

PHthalaten

Biphenol A

 

De beker kost rond de € 14,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Gevormde drinkbeker Doidy Cup? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp