Robotarm

Obi voedingsrobot van Focal Meditech

Obi voedingsrobot van Focal Meditech, die snel leert

4
Beoordelingen (1)

Informatie

Obi – de meest recente voedingsrobot

Op het eerste Scouters Testival maakten een groep testers kennis met de Obi. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol.  Het voetstuk omvat 4 schalen waarin het voedsel wordt gedaan, erboven manouvreert een lepel, die naar de mond van de ontvanger beweegt. Het apparaat leert snel volgens opgave.

Andere hulpmiddelen voor gemakkelijker eten vind je via:
Ik wil beter huishouden, eten en drinken

Specificaties

Door de eenvoudige bediening is Obi erg intuïtief. de functionele bediening is snel aan te leren. Obi is een handzaam product met ingebouwde accu, die zorgt ervoor dat je Obi overal kunt gebruiken. Heb je een verminderde arm- en/of handfunctie, waardoor je niet meer zelfstandig kunt eten, dan kan Obi een uitkomst zijn. Weer zelfstandig eten in je eigen tempo en zelf bepalen welke hap je neemt. Wel zal het eten in hapklare eenheden aangeboden moeten worden, dus vlees in kleine stukken snijden e.d.

Wil je meer weten over Obi, of wil je Obi zelf een keer uitproberen, kijk op de site van de producent.  Specifieke prijzen worden niet genoemd, verstrekking zal vaak in overleg met diverse hulpverleningsinstanties gerealiseerd worden, denk aan gemeente (WMO), revalidatiecentrum met ergotherapeute, zorgverzekeraar, enz.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Obi voedingsrobot van Focal Meditech? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Robotarm

Bekijk de keuzehulp