Medido

Beoordelingen (0)

Informatie

De medido is geen gewoon medicijndoosje. Er gaat een medicijnrol in, er gaat een alarm als je medicijnen nodig hebt, en met een druk op de knop komen er dan één of meerdere zakjes medicijnen uit. Deze medicijndoos is gekoppeld aan zorg, want mocht je niet reageren op het alarm, word je gebeld door de thuiszorg. Als je de telefoon niet opneemt, komt iemand van de (thuis) zorg bij je thuis kijken, wat er aan de hand is. 

Specificaties

Met één druk op de knop is Medido klaar voor gebruik. De medicijndispenser ondersteunt je bij juist gebruik van medicatie. Het herinneringssignaal attendeert je op het inname moment. Reageer je niet op het alarm? Dan stuurt Medido een melding naar de thuiszorgorganisatie.

Als je in aanmerking komt voor de indicatie ‘medicatie aanreiking’, dan kan een thuiszorgmedewerker deze medicijndispenser voor je aanvragen. Medido wordt volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Er zijn dus geen extra kosten voor je en het gaat ook niet af van het eigen risico.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Medido? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp