Pillendoos

Gandria Pillendoos

Gandria pillendoos

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoos kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen.

De Gandria is een Pillendoos voor 7 Dagen en heeft uitneembare Pillendoosjes. De Medicijndoos heeft 28 Compartimenten, een stevige sluiting (en 4 aparte vakken per dag)

LET op: met 'moeilijke handen' kan het lastig zijn de kleine goed sluitende dekseltjes open te maken 

Heb je veel pillen of grote pillen, dan zijn de vakjes misschien te klein.

Specificaties

Dit 7-daagse pillendoosje van Gandria is een oplossing voor het georganiseerd beheren van medicatie. Met 4 vakken per dag en een totaal van 28 compartimenten biedt het een ruime en kleurrijke manier om je dagelijkse pillen op te bergen.

Het Gandria 7-daagse pillendoosje biedt een tal van voordelen voor mensen die medicatie moeten innemen. Met 4 vakken per dag en in totaal 28 compartimenten zorgt het voor een nauwkeurige organisatie van verschillende medicijnen gedurende de week. Bovendien zijn de compartimenten gekleurd op basis van de dag, wat de herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid vergroot.

Daarnaast beschikt deze pillendoos over uitneembare pillendoosjes voor elke dag, wat het gemakkelijk maakt om dagelijkse medicatie mee te nemen als je onderweg bent. De ruime compartimenten kunnen zelfs grote pillen bevatten. Hierdoor biedt deze pillendoos niet alleen organisatie en gemak, maar ook de gemoedsrust dat je medicatie altijd op schema blijft, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Elke dag de juiste medicatie
De 7 verschillende kleuren uitneembare vakken zorgen voor snelle en eenvoudige herkenning van de juiste dag, waardoor het nemen van medicatie nog gemakkelijker wordt.

Medicatie veilig opgeborgen
Dankzij het ontwerp met tussenschotjes blijven de pillendoosjes op hun plek en de stevige sluiting zorgt ervoor dat medicijnen veilig worden opgeborgen.

Maak medicatiegebruik eenvoudig
Dit pillendoosje biedt het voordeel van 7 dagen met elk 4 vakjes, wat in totaal 28 compartimenten betekent. Hierdoor is het geschikt voor het beheren van complexe medicatie ritmes en dagelijkse supplementen.

Neem je medicatie eenvoudig mee
Het compacte en overzichtelijke ontwerp van dit pillendoosje maakt het handig om mee te nemen en zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je medicatie, waar je ook bent.

Specificaties
- Materiaal: BPA vrij plastic
- Afmetingen pillendoosje: 23 x 13 x 2.8 cm
- Afmetingen per compartiment: 2.5 x 2.8 cm
- Aantal compartimenten: 28
- Aantal vakken per dag: 4
- Gewicht: 250 g
- Kleur: Diverse kleuren

 

Te koop voor ca € 17,- plus verzendkosten

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Gandria Pillendoos? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp