Dekbed overtrek

Dekbedovertrek met doorlopende rits

Dekbedovertrek met doorlopende rits

Beoordelingen (0)

Informatie

Is het voor jou ook lastig om een dekbed uit en vooral in een dekbedovertrek te krijgen? Een van onze scouters vond een goede oplossing, een dekbedhoes met een doorlopende rits. Sindsdien is het opmaken van het bed voor haar geen obstakel meer om lekker in haar schone bed te stappen. Proppen, tillen, wapperen is verleden tijd.

Specificaties

Sofiben is een van de merken die dit soort dekbedovertrekken heeft. Het laken heeft een doorlopende rits die aan de ene zijde begint op 45 centimeter van de bovenkant en via de onderkant doorloopt tot 45 centimeter van de bovenkant aan de andere zijde. De rits heeft een lengte van 4 tot 6 meter, afhankelijk van de maat van het dekbedovertrek, en twee runners die onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook die afhankelijk van de maat van het matras 90, 140 of 180 centimeter breed is en een lengte van 38 tot 45 centimeter heeft.

Hoe werkt het? Je legt het dekbedovertrek op je bed en ritst het open. Je klapt de bovenkant open naar het hoofdeinde en legt het dekbed op de onderzijde van het overtrek. Daarna trek je de bovenzijde van het dekbedovertrek over het dekbed en ritst het weer dicht. Klaar is Kees!

Deze lijn van dekbedovertrekken is te koop vanaf € 78,- o.a. bij bol.com

Inmiddels hebben ook andere merken deze optie. 

Of tik in je browser dekbedovertrek met rits.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Dekbedovertrek met doorlopende rits? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling