Betaalhulpmiddel

Muntenhouder Ögon

Muntenhouder Ögon, rond en fors, dikker dan een portemonnaie

4.3
Testvideo Beoordelingen (2)

Informatie

Je muntgeld beheer je gemakkelijk met een muntenhouder, bijvoorbeeld van het merk Ögon. Hierin sorteer je al je munten. 
Meer informatie over dit hulpmiddel lees je op de site van de producent.  Irene heeft een video gemaakt van haar test (zie productvideo).

Specificaties

Bij het betalen schuif je de munten er gemakkelijk in. Kleine (ijzeren) munten kleven aan de bovenkant vast met een magneet in de munthouder, wat uiteraard niet voor koper of niet magnetische metalen geldt. De muntenhouder van Ögon is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

De muntenhouder kost ongeveer € 25,- en is verkrijgbaar via de site van de producent.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Muntenhouder Ögon? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Muntenhouder Ögon

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Het ziet er mooi uit! Je hebt wel een ruime (hand)tas nodig, maar misschien is de munthouder handig voor kleingeld.” Scouters tester Irene testte de muntenhouder van het merk Ögon. Bekijk haar ervaringen in de video en haar volledige oordeel in de rapportage daaronder.

Beoordeling 4.3

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 19 september 2016 door Scouters