Boodschappentrolley

Boodschappenwagen Claxwagen

Boodschappenwagen Claxwagen

4.8
Beoordelingen (10)

Informatie

Met de boodschappenwagen Claxwagen kan je van alles vervoeren. De wagen beschikt over 2 bladen waar je kratten op kan zetten, waar je bijvoorbeeld je boodschappen in kan doen. Het bovenste blad kan je inklappen, waardoor de wagen een steekkar wordt. Hierdoor kan je bijvoorbeeld planken en grote dozen vervoeren. 

 

De Claxwagen kan tot 60 kg tillen (20 kg op het bovenste blad, 40 kg op het onderste blad). Door op de groene knop te drukken klap je de wagen uit. Door op de knop te drukken wanneer de wagen uitgeklapt is, kan je het handvat verticaal zetten. De Claxwagen heeft grote achterwielen, waardoor je makkelijk over een stoeprand of drempel kan.
De boodschappenwagen wordt ook wel boodschappentrolley, trolley of boodschappenkar genoemd.

 

Specificaties

Ingeklapt en opgevouwen is de Claxwagen 47 cm lang, 67 cm breed en 11 cm hoog. Op deze manier is de wagen op z’n kleinst.

Je kan de Claxwagen kopen vanaf € 230,- bij verschillende Nederlandse webshops. De opvouwbare boxen kan je kopen vanaf € 30,- per stuk. Een afdekhoes voor de boxen voor € 12,50.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Boodschappenwagen Claxwagen? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling