Boodschappentrolley

Shoprollator Rollz Flex Shopper

Shoprollator Rollz Flex Shopper

Beoordelingen (0)

Informatie

Op zoek naar een boodschappentrolley die loopondersteuning biedt? Dan is deze shoprollator Rollz Flex Shopper misschien iets voor jou. Net als de meeste andere rollators bevat de Rollz Flex Shopper een zitje om even op te kunnen rusten, met rugleuning.

Bestel shoprollator bij Bol

Je kan de rollator in elkaar vouwen en zo meenemen in de auto bijvoorbeeld. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen en het frame is altijd wit. De duwbeugel is verstelbaar voor iedereen tussen de 1.55 en 1.95 meter. De shoprollator Promenade van Cemex is eenzelfde soort shoprollator als de Rollz Flex Shopper, die is alleen iets duurder maar heeft wel een grotere tas. Toch op zoek naar een andere oplossing? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp boodschappentrolley.

Meer informatie over de shoprollator Rollz Flex Shopper vind je op de site van Rollz. Een shoprollator wordt ook wel boodschappenrollator genoemd.

Specificaties

De tas is biedt ruimte voor 25 liter, maar door de handremmen is de shoprollator veiliger dan veel boodschappentrollies op 4 wielen. 

 Je kan de shoprollatorvoor ongeveer € 390,- kopen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Shoprollator Rollz Flex Shopper? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Boodschappentrolley

Bekijk de keuzehulp