Handvat

Flessenhouder Easy2Hold

Flessenhouder Easy2Hold

4.5
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

Deze handige flessenhouder maakt drinken inschenken makkelijker. Als je zelf niet genoeg grip hebt om een literfles frisdrank vast te houden en te kantelen of vaak knoeit, dan kan de Easy2Hold je helpen. Harriette testte de Easy2Hold. Deze handgreep zorgt ervoor dat de fles niet ingedrukt wordt en geeft extra controle bij het schenken. Je draait de Easy2Hold op de fles, op dezelfde plek als de dop.

Easy2Hold wordt ook wel eens als Eazy2Hold en Easy To Hold gespeld.

Specificaties

Een unieke-ergonomische hendel voor grote plastic flessen. De handgreep zorgt ervoor dat de fles niet ingedrukt wordt en geeft extra controle bij het schenken. Eenvoudig in gebruik. Verwijder de dop van de fles-draai de Easy2Hold vast op het schroefgedeelte-schenk de drank in en plaats de dop weer terug.

Te koop voor ongeveer € 15,-

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Flessenhouder Easy2Hold? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Flessenhouder Easy2Hold

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Je frisdrank makkelijker inschenken, dat zou kunnen met de Easy2Hold flessenhouder van Albe2. Is dat ook zo? Scouters tester Harriette nam de proef op de som en testte dit hulpmiddel. Bekijk de testresultaten in de video en haar uitgebreide rapportage.

Beoordeling 4.8

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 28 juni 2018 door Scouters