Opener verpakking

Opener Nimble

Opener Nimble in de vorm van een vingerhoedje met miniscuul mesje

3.8
Testvideo Beoordelingen (4)

Informatie

Een pakje batterijen, zakje snoep, enveloppe. Met de opener Nimble kan je ook alle pakken en zakken openen die je vaak met geen mogelijkheid open krijgt.

Dit innovatieve product is ontwikkeld door de jonge Britse ondernemer Simon Lyons, die vanuit frustratie is gaan zoeken naar een makkelijke oplossing om toch alles te kunnen openen. De Scouters redactie scoutte dit product op een internationale beurs en was verrast door dit compacte en tegelijk zo handige product. 

Specificaties

Dit ‘vingerhoedje’ bevat een heel klein mesje, waarmee je met een simpele vingerbeweging iets goed kan opensnijden. Het mesje is zo klein, dat je jezelf er niet aan kan snijden. Scouters testte dit product.  In elk pakje zitten 3 exemplaren, die na bot worden met het huishoudelijk afval afgevoerd kunnen worden. De vingerhoed bestaat uit siliconenrubber en het mesje is keramiek.

Op de site van de producent is het te bestellen voor ongeveer € 20,-   exclusief verzendkosten.
De site omvat meer doordachte hulpmiddelen!

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Opener Nimble? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Opener Nimble

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Super handig ding voor een redelijke prijs. Hoort in elke keukenla.” Marcelle, ervaren Scouters tester, testte de Nimble. Dit is een opener waarmee pakken en zakken zou kunnen openen die je vaak met geen mogelijkheid open krijgt. Ze vertelt over haar ervaring in de testvideo. Het uitgebreide testrapport, inclusief productbeschrijving, lees je hieronder.

Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Marcelle Strijdhorst

Getest op 18 juni 2018 door Marcelle Strijdhorst