Schiller

Schilhandje van Weerhandig

Schilhandje van Weerhandig

3.5
Beoordelingen (2)

Informatie

Getest op het eerste Scouters Testival dit handige hulpmiddel voor het schillen van aardappels, vruchten, uien en zelfs het schillen van een komkommer is goed te doen. Heb je beperkte kracht in je handen, of moet je het schillen met één hand doen, dan is dit hulpmiddel wellicht voor jou een oplossing.

Het schilhandje heeft stevige zuignappen, die je in de wasbak kunt plakken of op willekeurig elk glad oppervlak. Daarna fixeer je wat je wilt schillen op de prikkers. De prikkers hebben verschillende lengtes, zodat het vastzetten soepel verloopt.

Met de bijgeleverde Y-schiller, inclusief Solingenmesjes kun je nu beginnen met schillen. Schil zover je kunt komen, draai de vrucht, ui  of aardappel om en doe het laatste stukje. Je kunt hem zelfs doormidden snijden met een gewoon mesje;

Het schilhandje wordt geleverd met de Y-schiller. Deze is uitgevoerd met een fijn groot handvat, dat gemakkelijk vasthoudt.  Als extra accessoire kan ook een kartelmesje geleverd worden, handig voor sommige vruchten, zoals een kiwi.

Het schilhandje inclusief dunschiller kost € 26,95,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Schilhandje van Weerhandig? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling