Waterkoker

Waterkoker Uccello via Able2

Waterkoker Uccello via Able2 voor handen met kracht- of bewegingsbeperking

Beoordelingen (0)

Informatie

De Uccello waterkoker kan handig zijn als je weinig kracht of bewegingsvrijheid hebt in je handen. Ook handig als je maar één hand ter beschikking hebt.

Specificaties

Door het kantelmechanisme (hij staat op een poot) van de Uccello waterkoker schenk je probleemloos en veilig heet water in. De Uccello waterkoker heeft een rond ontwerp en is voorzien van een uniek kantelmechanisme. Hierdoor onderscheidt de Uccello zich van andere waterkokers en inschenkhulpen. Door het ronde design wordt het water als het ware naar de meest optimale schenkpositie verplaatst. Het kantelsysteem zorgt ervoor dat je weinig kracht nodig hebter voor het maken van de kantelbeweging.
Door de taps toelopende schenktuit loopt het water er geleidelijk uit en is er minder kans op spetteren of ‘er naast schenken’. De anti-slip voetjes houden de waterkoker veilig op zijn plek. De praktische contrasterende kleuren kunnen je helpen als je slecht ziet, of functionaliteit moeilijk overziet.  Een ‘easy touch’ knopje opent en sluit de deksel. Scouters scoutte dit handige hulpmiddel op Support in 2022, bekijk het filmpje.

Inhoud 1,5 liter (6 kopjes).

Waar te koop? Zoek via Able2 een winkel bij jou in de buurt of bestel de waterkoker bij Bol.com. De prijs is ongeveer € 70,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Waterkoker Uccello via Able2? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling