Huishoudhandschoenen

Huishoudhandschoenen met ingebouwde borstels

Huishoudhandschoenen met ingebouwde borstels

Beoordelingen (0)

Informatie

Onze scouter AnnaMa Rieke plaatste op Facebook een mooie tip over speciale huishoudhandschoenen, Zelf heeft ze er geen ervaring mee, maar ze lijken echt heel handig als je weinig kracht in je handen hebt, moeilijk iets vast kunt houden of kracht wil zetten bij het schoonmaken.

De magic cleaning gloves van Greenz Products hebben ingebouwde borstels. Door het aantrekken van de handschoenen, kun je zonder het vasthouden van een losse borstel of spons gewoon van alles schoonmaken, je kunt er de vaat mee doen, maar ook groente en fruit mee schoon maken. Ook kun je er oppervlaktes mee schoonmaken zoals de aanrecht, of zelfs de auto. Of je huisdier mee wassen. En ze zijn hittebestendig, dus je kunt er ook een hete pan mee oppakken. (tot 160°)

 

Specificaties

Ze zijn gemaakt van 100% siliconen, zijn stevig en flexibel en gaan tot ver over je pols. En wil je de handschoenen een keer echt goed schoonmaken, leg ze 2 minuten in komend water en ze zijn gedesinfecteerd.

De magic cleaning gloves van Greenz Products kosten € 12 ,- en zijn o.a. te bestellen via Bol.com

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Huishoudhandschoenen met ingebouwde borstels? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling