Stofzuiger

Mobiele lagedrukreiniger To Go Mobile Outdoor Cleaner van Kärcher

Mobiele lagedrukreiniger To Go Mobile Outdoor Cleaner van Kärcher

Beoordelingen (0)

Informatie

Een mobiele lagedrukreiniger die je overal kunt gebruiken. Ideaal voor je scootmobiel, rolstoel of andere vervoermiddel: zo kun je je hulpmiddel schoonmaken voor je naar binnen rijdt.

Specificaties

Je hebt geen wateraansluiting nodig om deTo Go Mobile Outdoor Cleaner van Kärcher te gebruiken, handig he. 

Druk Werkdruk (niet verstelbaar) 5 bar
Volume Verswatertank 4 liter
Water Vloeisnelheid (niet verstelbaar) 120 l/h
Werkt op Werkt op accu
Kenmerken - Handige opberging van de spiraalslang en het spuitpistool onder de afneembare watertank. Eenvoudig te verplaatsen, met plaatsbesparende opberging.
- Mobiele reiniging onafhankelijk van een stroombron. Lange looptijd van de batterij, waardoor het toestel verschillende keren kan worden gebruikt voordat de batterijen terug moeten worden opgeladen. Het LED-lichtje geeft aan wanneer de batterijstatus laag is.
- Een lage druk biedt tegelijkertijd het voordeel van zowel een efficiënte als een zachte reiniging. De standaard sproeier met vlakstraal zorgt ervoor dat de reinigingsprestatie zichtbaar is. De conische sproeikop kan gebruikt worden voor een nog gevoeligere reiniging, van bijvoorbeeld de poten van uw hond.
Functies geïntegreerd water filter

 

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Mobiele lagedrukreiniger To Go Mobile Outdoor Cleaner van Kärcher? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling