Douchezitje aan de muur

Linido ergonomische douchezitting van DHG

Linido ergonomische douchezitting van DHG

Beoordelingen (0)

Informatie

De Linido douchezitting heeft drie modellen: een zitting, een zitting met rugleuning en een zitting met rug- en armleuningen. Alles is opklapbaar, ook de hulppoten. Het zitgedeelte is wat ribbelig om onderuitglijden te voorkomen. Hij is eenvoudig te monteren met een boormal. Vijf jaar garantie.

Zijwaartse transfer

Met opgeklapte armleuningen is een zijwaartse transfer mogelijk. Voor het maken van transfer (vanuit een rolstoel) naar de stoel is de hulppootset een vereiste.

Stabiliteit

Bij minder stabiele wanden of een gebruikersgewicht van meer dan 100 kg geven de hulppoten steun.

Hygiëne

Het oppervlak van de douchezitting heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat bacteriën, schimmels of micro-organismen zich niet kunnen hechten. De zithoek is 3°, waardoor het water niet blijft staan.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Linido douchezitting kun je kijken op de webpagina van DHG

Ben jij op zoek naar andere oplossingen om zittend te douchen? Kijk dan naar de onafhankelijke Keuzehulp over douchekrukken, zitjes en stoelen.

Specificaties

Maximale gebruikersgewicht en breedte

Zonder hulppootset kan de douchezitting een belasting aan tot 100 kg. Met hulppootset is dat tot 300 kg. Voor gebruikers met een gewicht van meer dan 125 kg is de stoel zonder armleuningen geschikt. In dat geval kun je aan beide kanten opklapbare toiletbeugels (laten) plaatsen. Zitbreedte 42,5 cm.

 

Prijsindicatie

De eenvoudigste uitvoering (een opklapbaar zitje aan de wand) van de Linido douchezitting is te koop vanaf ongeveer € 130,-.  Die met rugleuning en armleuningen kost circa € 250,-. De hulppootset is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 80,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 30 november 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Linido ergonomische douchezitting van DHG? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Zittend douchen

Bekijk de keuzehulp