Braintrainer

Braintrainer Peak

Braintrainer Peak

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de Peak app wordt je brein uitgedaagd aan de hand van spelletjes en puzzels. Als je competitief ingesteld, dus graag wilt winnen (of niet tegen je verlies kunt) kun je tegen anderen spelen via Facebook. Je kunt oefenen op specifieke onderdelen, zoals geheugen, mentale behendigheid, probleemoplossend vermogen, taal en emoties. Bij ieder spel staat duidelijk welke vaardigheid je ermee verbetert. De onderdelen ‘geheugen’ en ‘mentale behendigheid’ zijn het meest geschikt om als breintrainer te gebruiken en daarmee ook je leervaardigheid te boosten.

We moeten overigens wel een kanttekening plaatsen.  Uit allerlei onderzoeken is gebleken, dat je geheugen niet beter wordt door dit soort breintrainers. Wel is het zo dat je de vragen steeds beter gaat beantwoorden; je krijgt het ‘spelletje’ steeds beter onder de knie.

 

 

 

Je kunt de Peak app downloaden via de App Store en de Google Play Store.  De app is gratis, maar voor onbeperkte toegang tot alle oefeningen heb je een abonnement nodig. Dat kost zo’n € 40,- per jaar. Peak is ook in het Nederlands te doen.

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Braintrainer Peak? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling