Glijdeken

Glijdeken Master Turner Small via Solutions2care

Glijdeken Master Turner Small via Solutions2care

Beoordelingen (0)

Informatie

Master Turner glijdeken is leverbaar in verschillende maten (small tot en met Xlarge). De vulling is antibacterieel, transporteert vocht en vermindert warmte ophoping.

Specificaties

De Master Turner Small is een glijdeken waar je i.t.t. een glijzeil op kan blijven liggen. Het product bestaat uit een boven- en onderlaag. De ‘paarse/zwarte zachte katoenen’ Small bovenlaag  wordt losjes op de gladde Nylon Matrasovertrek (Vario Cover Small) gelegd. Een katoenen hoeslaken met ter hoogte van de heupen/romp een nylon laag. De Master Turner Small glijdeken is ook leverbaar in:
– een Master Turner inco, die geschikt is indien je soms urine verliest;
– een reisvariant, Travel Master Soft uitvoering.

De Master Turner Small glijdeken heeft een afmeting van 70×130 cm, en kan tot 150 kg gebruikersgewicht worden gebruikt.Oplossing voor in en uit bed komen en omrollen op de zij

De Master Turner Small in combinatie met de Nylon onderlaag neemt de weerstand tussen de billen/heupen en het matras weg, daardoor kun je je makkelijker zelfstandig verplaatsen in bed.

Het gebruik

De Master Turner Small kan je zelfstandig gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld van en naar de rand van het bed draaien om in en uit bed te stappen. Ook omrollen gaat veel lichter. Heb je hierbij wel hulp nodig, dan kan één van de twee handgrepen gebruikt worden.Het onderhoud

De Master Turner glijdekens kunnen tot 85 graden gewassen worden. Bij voorkeur aan de lucht drogen.

U krijgt een offerte

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Glijdeken Master Turner Small via Solutions2care? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp