Matras

Dynamische ligorthese Comfort Ligsysteem van Innocare

Dynamische ligorthese Comfort Ligsysteem van Innocare

Beoordelingen (0)

Informatie

De dynamische ligorthese van Innocare kan een hulpmiddel zijn, als je niet in staat bent om van lighouding te veranderen en een oplossing zoekt die jouw lichaam stabiliteit en correctie biedt.
Deze Dynamische ligorthese biedt door de samenstelling van harde en zachte materialen symmetrische, comfortabele, ontspannen en veilige lighoudingen in verschillende posities aan. Zo kun je o.a. stijfheid, spasmen, houdingsafwijkingen en contracturen voorkomen dan wel verminderen.

Specificaties

Het Comfort Ligsysteem bestaat uit diverse onderdelen: klittenbandlaken, overmatras, set positiesteunen en kussens. De benodigde Innocare onderdelen voor jouw lighoudingen hangen af van jouw lichaamsbouw, lichaamshouding en de benodigde steun, ondersteuning en correctie.
Medewerkers van Innocare of met het systeem bekende ergotherapeut of fysiotherapeut kunnen hierin meedenken en adviseren wat er bij jouw situatie nodig is.

De onderdelen zijn te koop bij Innocare. De totaalprijs is zeer afhankelijk van de samenstelling van de voor jou benodigde onderdelen. 

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Dynamische ligorthese Comfort Ligsysteem van Innocare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp