Tillaken

Tillaken TENCEL® Guldmann

Tillaken TENCEL® Guldmann

Beoordelingen (0)

Informatie

Het tillaken TENCEL van Guldmann kan een mogelijke oplossing voor jou zijn als je zelf bijna niet mee kan helpen en een hulpmiddel zoekt waarbij iemand anders jou helpt bij het draaien en verplaatsen op bed.

Wat is het?

Het is een tilband en laken in een. Het is een permanente voorziening, je kun er dus op blijven liggen. Daardoor is het niet nodig de tilband steeds aan te brengen. Het tillaken is gemaakt van een mix van polyester en TENCEL®. Deze mix zorgt voor een goede temperatuur regulatie. De TENCEL-vezels zijn zacht om op te liggen.

Het gebruik

Zodra jouw hulpverlener het tillaken aan een plafondlift bevestigt, kun je onder andere makkelijker opgetild worden,  draaien en verplaatsen in bed.

Het tillaken ondersteunt tijdens het gebruik je hele lichaam en tilt jou in liggende positie op.

Gebruik dit tillaken in combinatie met een lussentillift.

Voor het volledig optillen bevestig je de lussen aan beide kanten van het juk.

Ook kan je met dit tillaken op je zij draaien. Handig voor alle zorghandelingen op bed. Of als je in een andere houding (stabiele zijlig) wil liggen. Om op je zij te kunnen draaien maakt degene die jou helpt het tillaken aan een zijde vast aan het tiljuk. Zodra het tiljuk omhooggaat, draai je op je zij.

Specificaties

Het tillaken is geschikt tot een gebruikersgewicht van 375kg.

Het tillaken kost ongeveer € 650,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Tillaken TENCEL® Guldmann? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp