Verlengde arm

Verlengde arm van JOYinCARE

Verlengde arm van JOYinCARE

Beoordelingen (0)

Informatie

Wat is het?

De verlengde arm van JOYinCARE is een langwerpige band van 52 cm met aan de smalle uiteinden twee lussen.

Met de verlengde arm kan degene die je helpt een of beide benen begeleiden. Dit is onder andere makkelijk voor een transfer (in of) uit bed, maar ook voor kleine verplaatsingen van de benen binnen de grenzen van het bed.

Het gebruik

De verlengde arm kan jouw hulpverlener bijvoorbeeld gebruiken samen met een draaischijf of permanent glijdeken om je benen uit of in het bed te begeleiden.

Belangrijk hierbij is wel dat degene die je helpt de benen niet gaat tillen, maar slechts begeleidt. Belangrijk, anders is het te zwaar.

Als je minder goed kan meehelpen kun je de verlengde arm ook in combinatie met een tillift gebruiken. Dit kan binnen de grenzen van het bed bij het positioneren of verplaatsen van zware benen of om de benen bijvoorbeeld in een ligorthese te leggen. Ook is op deze manier voetverzorging of aantrekken van sokken mogelijk.

Voor wat voor tillift geschikt?

Afhankelijk van het soort juk aan tillift of plafondlift, levert JOYinCARE de verlengde arm met lussen of met clips.

 

 

 

Verlengde arm met lussen is verkrijgbaar voor € 93,-. Verlengde arm met clips en lussen voor ongeveer € 142,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Verlengde arm van JOYinCARE? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp