Zachte draaischijf

Zachte draaischijf van JOYinCARE

Zachte draaischijf van JOYinCARE

Beoordelingen (0)

Informatie

Wat is het?

De zachte draaischijf van JOYinCARE bestaat uit twee zwart/rode ronde schijven. Elke schijf is aan een zijde voorzien van rood glijzeil materiaal, deze rode zijden liggen op elkaar. Door dit glijzeil materiaal draaien de schijven met minder weerstand over elkaar.  De zachte draaischijf is 360 graden draaibaar.

De buitenzijde is zacht. De zachte draaischijf is gemaakt van polyester en nylon.

Het gebruik

De zachte draaischijf heeft meerdere gebruiksdoelen, onder andere bij het bed om van lig naar een zittende houding op de rand van het bed te draaien. Kan ook handig zijn om zittend op een autostoel een kwart slag te draaien.

In bed moet je eerst op de draaischijf komen zitten. Dit doe je door op je zij te draaien of een beetje omhoog te komen met je stuit, waarna degene die je helpt de draaischijf gedeeltelijk onder je zitvlak legt.

Vervolgens moet je rechtop komen zitten, kun je doen door met de rugsteun van je bed rechtop te komen. Denk eraan de beensteun eerst iets omhoog te zetten om onderuit schuiven te voorkomen. Daarna kom je met een draai op de bedrand zitten. De zachte draaischijf kun je ook gebruiken om weer van de bedrand naar de ligpositie te raken. Als je tijdens het draaien in of uit bed begeleiding van je benen nodig hebt, dan kan een verlengde arm of beenband handig zijn.

Het onderhoud

De zachte stof van de draaischijf is wasbaar 

 

 

 

Specificaties

Deze zachte draaischijf is er in 2 maten,  een diameter van 42 (maat L) of 60 cm (maat XL).

De zachte draaischijf  maat L is te koop vanaf € 121,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Zachte draaischijf van JOYinCARE? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp