Overige hulpmiddelen lichaamshouding

Mercado Real 9000 PLUS

Mercado Real 9000 PLUS

Beoordelingen (0)

Informatie

De Mercado Real 9000 PLUS heeft een stabiel en volledig gelast frame met soepele wielen en gemakkelijk te bedienen en veilige rem. Het frame is klein, maar biedt toch veel ruimte voor de voeten. Om het risico van omvallen te minimaliseren is het achter standaard langer dan voor. Het remsysteem met afzonderlijke rempoten en krachtig remrubber biedt maximale remwrijving op alle soorten ondergrond. De rem heeft een met de computer berekende hefboom en kan met zeer weinig kracht worden vastgezet. Met het grote aanbod zittingen, rugsteunen, wielen, liftstangen en accessoires is het eenvoudig een functionele en comfortabele stoel samen te stellen.

Specificaties

 

  • Gasveer hoogteverstelling voor juiste zithouding
  • Zweeds kwaliteitsproduct
  • Door modulaire opbouw compleet aanpasbaar

zijwaarts instappen

Met de REAL 9000 Plus is het makkelijk om zijwaarts af te stappen in een bed, rolstoel of op een toilet. Zet de stoel dichtbij en zet deze op de rem. Zet de zitting vervolgens op de juiste hoogte, klap de armsteun naar beneden en stap af. Inklapbare armsteunen zijn verkrijgbaar als optie.

Met de real 9000 plus kunnen de rugsteun, armsteunen, hoogte en zitting afzonderlijk aangepast worden.

 

 

Prijs 1.687,95 incl btw

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Mercado Real 9000 PLUS? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling