Relax stoel

Comfortstoel met joystick op wielen Easy-Rider van Ineva Design

Comfortstoel met joystick op wielen Easy-Rider van Ineva Design

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

Deze Easy-Rider van Ineva Design is een comfortstoel op wielen, die je bestuurt met een joystick. Eigenlijk een elektrische rolstoel voor binnen dus.

Specificaties

Deze stoel ziet er uit als een gewone comfortstoel en je beweegt er heel rustig in voort. De bochten die je maakt zijn korter dan je gewend bent van je elektrische rolstoel, om te voorkomen dat je iets omstoot in huis. 

 

De stoel is compleet te koop voor ongeveer € 4.500,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Comfortstoel met joystick op wielen Easy-Rider van Ineva Design? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Comfortstoel Easy Rider

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Een comfortstoel die tegelijk een elektrische binnenrolstoel is, dat is handig! Hoe bevalt deze Easy Rider van het Nederlandse merk Ineva Design? Mevrouw Schimmel nam de proef op de som en reed in de stoel op de Support Beurs. Ze deelt haar ervaringen in de testvideo en in de onderstaande testrapportage.

Beoordeling 4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 18 mei 2018 door Scouters