Stoel bij onrust

Ergoline 4-senses akoestische stoel en Cap van Health2Work

Ergoline 4-senses akoestische stoel en Cap van Health2Work

Beoordelingen (0)

Informatie

De Ergoline 4-senses akoestische stoel – stof van Health2Work, is een stoel in een speciale vorm, namelijk een cocon vorm. Deze vorm reduceert omgevingsprikkels. Soms komt er zoveel informatie via je zintuigen binnen dat dit stress en onrust veroorzaakt. De speciale vormgeving verlaagt deze prikkels, en daarmee mogelijk je stressniveau. Waardoor je na een korte tijd op deze manier ontspannen weer met energie aan de slag kunt. Je komt op deze manier in je eigen veilige omging tot rust.

 

Specificaties

Wat kan er nog meer met deze stoel?

Aan de stoel zit een tablethouder bevestigd, ook heeft de stoel ingebouwde geluidsboxen. Met je smartphone of tablet kun je muziek of video’s afspelen.

Ook heeft de stoel speciale verlichting die je zelf in allerlei kleuren kunt afstellen.

Gebruiksmomenten

Je kunt in deze stoel even ontspannen om daarna weer door te gaan met je dagelijkse bezigheden.

Deze stoel kan bijvoorbeeld ook in kantooromgeving, onderwijs en zorginstelling worden ingezet.

Het is ook mogelijk dat je in deze stoel plaats neemt op momenten waarop je je juist even moet concentreren, bijvoorbeeld op een belangrijke taak of telefoongesprek. Dit doordat je je afschermt van de omgeving.

Welke versies zijn er nog meer?

Naast deze versie van stof, is er een soortgelijke stoel met afneembare bekleding. Handig als je wel eens een ongelukje hebt. Ook is er een Ergoline 4-Senses Cap. Dit is een losse cap met dezelfde functionaliteiten als de stoel. Deze is handig als je in een rolstoel zit.

 

 

 

Alle drie de varianten van de Ergoline zijn te koop bij Health2Work.

De stoelen zijn verkrijgbaar vanaf € 5.810,-

 

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Ergoline 4-senses akoestische stoel en Cap van Health2Work? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling